Personvernserklæring

Når du bruker www.sabima.no, gir du oss i Sabima tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler, som nesten alle andre nettsider, slik at vi kan lage en bedre nettside for deg. Informasjonskapslene (cookies) er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobil når du bruker nettsteder.

Avvise og slette informasjonskapsler

Dersom du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og avvise disse ved å endre innstillingene i nettleseren.

Slik administrerer du informasjonskapsler
Les mer om hvordan du sletter informasjonskapsler i nettleseren din

Webanalyse

Vi i Sabima bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider. Dette er en viktig del av arbeidet med å lage en best mulig nettside for brukerne våre. Vi får informasjon om blant annet hvilke sider som er mest besøkt, hvilke nettsider brukerne kommer fra, hvor lenge besøket varer og hvilke nettlesere brukerne har.

Vi anonymiserer alle ip-adresser og ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 26 måneder etter registering.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Personopplysninger

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger. Grunnlaget for å lagre og behandle opplysningene er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Nettbutikk

Vi lagrer personopplysninger i forbindelse med bestillinger i nettbutikken. Opplysningene blir brukt til håndtering av ordre, eventuelle bytter/reklamasjoner og bokføring. Vi tar vare på opplysningene i 5 år i henhold til regnskapsloven. Vi lagrer ikke sensitive opplysninger som personnummer, kortinformasjon eller kredittinformasjon. Vi kan kontakte deg på epost vedrørende bestillinger.

Ta kontakt om du ønsker å slette personlige opplysninger så vil vi anonymisere dine ordre. Husk da å ta vare på alle kvitteringer for garantier og reklamasjoner.

Påmeldinger til arrangement

Når du fyller ut et skjema for å melde deg på et arrangement lagrer vi personopplysningene du legger igjen i skjemaet. Opplysninger vi henter inn i forbindelse med påmelding blir kun benyttet til å administrere arrangementet. Etter arrangementet er gjennomført slettes personopplysningene du har gitt oss, og blir ikke lagret på nettsiden.

Søk

Sabima.no lagrer informasjon om hvilke ord og fraser det søkes etter på nettsiden. Formålet er å gjøre våre nettsider mer relevante og mer brukervennlig. Søkeordene som lagres inneholder ingen personopplysninger og kan ikke spores tilbake til deg.

Dine rettigheter

Du har rett til vite hva som lagres om deg og du har rett til å bli glemt. Ønsker du oversikt over lagrede personopplysinger eller ønsker at disse skal slettes så kan du kontakte oss på sabima@sabima.no.