Brev fra naturen

Har du noen gang fått brev fra ei myr? Eller fra en øyenstikker eller en markblomst? Nå skal alle Sabima-faddere få brev fra naturen.

Arter og naturtyper blir utryddet i et skremmende tempo. Arbeidet for å stanse tapet av naturmangfold er viktig som aldri før. Vi oppfordrer enkeltpersoner og bedrifter til å støtte Sabimas arbeid. Som Sabima-fadder støtter du Sabimas arbeid med et fast og valgfritt beløp hver måned.

Nyhet i 2019 til alle Sabima-faddere!
Vi ønsker at våre faddere skal få god informasjon om arbeidet dere er med og støtter! Derfor har vi bestemt at alle Sabima-faddere skal få Brev fra naturen fire ganger i året. Avsenderen er en art eller en naturtype. Vi føler oss ganske sikre på at myra kommer til å sende noen ord. Kanskje har blomsterenga noe på hjertet? Og blant alle artene som lever i elver og bekker, ålegrasenger eller barskoger, finnes det nok et lite dyr som tar pennen fatt for å fortelle om sin hjemplass og sitt liv.

Vi håper at Brev fra naturen vil gjøre det spennende og lærerikt å være Sabima-fadder. Målet er at folk i alle aldre skal ha glede av brevene som kommer.
Her ser du et eksempel på et Brev fra naturen

Til alle dere som allerede er Sabima-faddere: Tusen takk for støtten! Vi håper dere vil sette pris på Brev fra naturen. Og til de av dere som har lyst til å bli Sabima-faddere: Velkommen skal dere være! Takk for at dere ønsker å støtte arbeidet for å stanse tapet av naturmangfold.
Klikk her for å bli Sabima-fadder