Sommertreff NEF 2024

Velkommen til Norsk entomologisk forening sitt sommertreff!

28.06 - 30.06.2024. 17:00 - 15:00

Lofthus, Ullensvang

Norsk entomologisk forening ønsker hjertelig velkommen til årets sommertreff! 

I år drar vi til noe det beste Norge har å by på! Velkommen til Lofthus, i hjertet av Hardangerfjorden! Med Hardanger FHS som base, vil vi besøke Husedalen et steinkast unna. Bli med inn i en vill, vakker og hemningsløs natur, med spektakulære fosser!

Området har relativt få funn av insekter, men med sørboreale blandingsskoger, gamle furuskoger (noen eldre en 350 år!) og elver som definerer landskapet er det et stort potensial for spennende funn! Vi legger opp til å besøke Husedalen i Kinsarvik på lørdag og en felles tur søndag formiddag.

Les hele invitasjonen her.

 

Overnatting

Vi bor på Hardanger Folkehøyskole, også kjent som Hardanger Hostel B&B.
Adresse: Hordatun, 5781 Lofthus
Det legges opp til at to og to personer deler rom. Si ifra om man vil dele rom med en spesifikk person. 

 

Reise og transport

Bil:
Med bil  fra Oslo er det lettest å reise over Hardangervidda. Kjør til Hønefoss, følg så riksvei 7 nesten hele strekka før man tar av på riksvei 13 den siste biten. Estimert reisetid er 6t.

Med bil fra Stavanger anbefales E39 frem til Aksdal før man følger E134 til Skare. Kjør så på riksvei 13 den siste biten. Estimert reisetid er 4,5t

Med bil fra Bergen kjører man først E39, så E16 til Voss, før man så tar til høyre på riksvei 13 frem til Lofthus. Estimert reisetid er 2,5t

Kollektivt:
Ta bergensbanen til Voss. Ta så buss 990 frem til Ullensvang kyrkje og så i ti minutter. Fra Stavanger så tar man buss NW400 til Bergen først.

Estimert reisetid fra Oslo: 7,5t
Estimert reisetid fra Bergen: 3t
Estimert reisetid fra Stavanger: 7,5t

Etter påmeldingsfristen vil deltakerne få tilsendt en liste over deltakerne og hvilken by de bor i. Vi vil gjerne oppfordre deltakere til å samkjøre til treffet 😊

 

Deltakeravgift:

  •         800 kroner for ordinære medlemmer
  •         400 kroner for unge entomologer (8-30 år)

Man må være medlem i Norsk entomologisk forening (NEF) for å delta. Påmeldingsavgift dekker kost og losji. Alle måltider (frokost, niste med termos og middag) er inkludert. Man må selv dekke reise til og fra Lofthus. Vi vil gjennomføre treffet uansett værforhold.

Påmelding og betaling til sommertreffet gjøres i dette påmeldingsskjemaet.
Påmeldingsfrist er 1. juni. Om du finner ut at du ikke kan delta er det viktig at du sier ifra, da mange er interessert i å delta på treffet. Vær oppmerksom på at deltakeravgiften ikke refunderes.

 

Kontaktpersoner

Mikaela Olsen, Sabima mikaela.olsen@sabima.no (96 60 30 02)
Trude Magnussen, trudemagnussen88@gmail.com (41 54 03 66) 

 

Vi ses!

 

Spørsmål til arrangementet? Ta kontakt:

Mikaela Olsen

Økolog

E-post: mikaela.olsen@sabima.no

Telefon: 96603002